| zenska higijena | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Alisa Šefica
Broj komentara : 269 Registration date : 2007-10-30
| Naslov komentara: zenska higijena Wed Jan 02, 2008 11:16 am | |
| sta mislite o onim zenama koje ne briju noge? il' cak vise od toga? Ja poznajem jednu koja to ne radi, mislim da je to njena stvar i ja nemam nista tu ali je bratet ruzno pogledati Cak sta vise, ruznije je vidjeti zenu koja se ne brije ispod pazuha | |
|
| |
Crnokosa-Ljepotica Početnik
Broj komentara : 93 Registration date : 2008-01-02
| |
| |
Alisa Šefica
| Naslov komentara: Re: zenska higijena Wed Jan 02, 2008 4:30 pm | |
| | |
|
| |
Hanuma Početnik
Broj komentara : 79 Registration date : 2007-11-11
| Naslov komentara: Re: zenska higijena Tue Jan 08, 2008 6:39 am | |
| To je bas ruzno,poznam ija nasih zena koje to nerade al znajte da je higijena pola zdravlja tako kazu svi Obozav vidjet zanu lijepu i urednu,a to i jeste zenstveno | |
|
| |
Alisa Šefica
| Naslov komentara: Re: zenska higijena Tue Jan 08, 2008 12:27 pm | |
| | |
|
| |
ENIGMA Dobro Došli!
Broj komentara : 225 Registration date : 2007-11-11
| Naslov komentara: Re: zenska higijena Fri Jan 11, 2008 1:18 pm | |
| Higijena ja jako vazno ,najvaznija u stvari. Pravo da vam kazem ruzno mi je i kod muska kad vidim dlake ispod pazuha ,a kod zene duplo vise.Nekako mi se to gadi .Ali ima zena iz raznih krajeva ,gdje to nije nikakva sramota niti navika da se briju noge ili ispod pazuha.Pa smo mi njim cudni koliko i oni nama Svako ima svoje i ne sudim narod po tom iako mi je to jako ruzno.Ali opet nije to moja stvar ,svakom svacije. | |
|
| |
Hanuma Početnik
Broj komentara : 79 Registration date : 2007-11-11
| Naslov komentara: Re: zenska higijena Sat Jan 12, 2008 10:20 am | |
| Tako je Enigma nije na nama da im sudimo | |
|
| |
ENIGMA Dobro Došli!
Broj komentara : 225 Registration date : 2007-11-11
| |
| |
Elmina Početnik
Broj komentara : 16 Registration date : 2008-01-08
| Naslov komentara: Re: zenska higijena Wed Jan 16, 2008 12:07 am | |
| KAKO KO IZGLEDA I DALI DRZI DO SEBE NA TO NE GLEDAM. KAO STO JE VEC NEKO REKAO, SVI DOLAZIMO IZ RAZNIH KRAJEVA.
PAR PRIMJERA: U NEKIM MJESTIMA WC SE KAZE HALA, TOALET, CENIFA I SLICNO. TAKODjE SPORE, RERNA, KUTIJA ITD.
TAKO I SA HIGIJENOM, ONE KOJE SU NAVIKLE NA TO I GDJE SE TO NE RADI ONDA NARAVNO DA NECE NI ONI I KAO STO STE REKLI KOLIKO GOD SMO MI CUDNI NjIMA I ONI SU NAMA.
U OVOM SLUCAJU ISTO VRIJEDI ONO "SA KIM SI, TAKAV SI"
DO HIGIJENE CE DRZATI ONI SA KOJIMA SI CESTO AKO PRIJE NISU DRZALI.
IMALA SAM SLUCAJ GDJE JEDAN OD MOJIH BRACE JARANA UOPCE NIJE DRZAO DO SEBE I IMAO JE GROZAN MIRIS SVOG TJELA, SADA, SADA SAM SE ZACUDILA KAD SAM VIDJELA KOLIKO MOMAK DRZI DO SEBE.
I KAO STO REKOH, DO NjIH JE DALI CE DRZATI DO SEBE ILI NE, NE RADI MENI NISTA NITI MOME ZDRAVLjU VEC SAMOM SEBI. | |
|
| |
Crnokosa-Ljepotica Početnik
Broj komentara : 93 Registration date : 2008-01-02
| Naslov komentara: Re: zenska higijena Sun Jan 27, 2008 2:43 pm | |
| - Elmina (citat):
- KAKO KO IZGLEDA I DALI DRZI DO SEBE NA TO NE GLEDAM.
KAO STO JE VEC NEKO REKAO, SVI DOLAZIMO IZ RAZNIH KRAJEVA.
PAR PRIMJERA: U NEKIM MJESTIMA WC SE KAZE HALA, TOALET, CENIFA I SLICNO. TAKODjE SPORE, RERNA, KUTIJA ITD.
TAKO I SA HIGIJENOM, ONE KOJE SU NAVIKLE NA TO I GDJE SE TO NE RADI ONDA NARAVNO DA NECE NI ONI I KAO STO STE REKLI KOLIKO GOD SMO MI CUDNI NjIMA I ONI SU NAMA.
U OVOM SLUCAJU ISTO VRIJEDI ONO "SA KIM SI, TAKAV SI"
DO HIGIJENE CE DRZATI ONI SA KOJIMA SI CESTO AKO PRIJE NISU DRZALI.
IMALA SAM SLUCAJ GDJE JEDAN OD MOJIH BRACE JARANA UOPCE NIJE DRZAO DO SEBE I IMAO JE GROZAN MIRIS SVOG TJELA, SADA, SADA SAM SE ZACUDILA KAD SAM VIDJELA KOLIKO MOMAK DRZI DO SEBE.
I KAO STO REKOH, DO NjIH JE DALI CE DRZATI DO SEBE ILI NE, NE RADI MENI NISTA NITI MOME ZDRAVLjU VEC SAMOM SEBI. i sta ima wc sa ovim? ili ja tvoj coment nisam skontala? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: zenska higijena | |
| |
|
| |
| zenska higijena | |
|