| godine | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Crnokosa-Ljepotica Početnik
Broj komentara : 93 Registration date : 2008-01-02
| Naslov komentara: godine Wed Jan 02, 2008 4:11 pm | |
| Koliko su za vas godine partnera vazne,dali za vas godine igraju veliku ulogu u vezi sa partnerom??? | |
|
| |
Alisa Šefica
Broj komentara : 269 Registration date : 2007-10-30
| Naslov komentara: Re: godine Wed Jan 02, 2008 4:33 pm | |
| Naravno, necu nekog ko je od mene stariji 10 il' 12 godina solidnih od 2 do 5 ma i 5 je previse. Kada ja budem u 30-etim il' 40-etim necu djeda pored sebe nego covjeka u blizini mojih godina. | |
|
| |
AdelaS Početnik
Broj komentara : 62 Registration date : 2008-01-04
| Naslov komentara: Re: godine Fri Jan 04, 2008 2:46 pm | |
| Alisa imas pravo ali meni godine i ne znace toliko sto stariji to bolje kad ode na onaj svijet imas veliki life insurance salim se ali godine nisu toliko bitne, bitno je kako se covjek osjeca | |
|
| |
Hanuma Početnik
Broj komentara : 79 Registration date : 2007-11-11
| Naslov komentara: Re: godine Mon Jan 07, 2008 3:54 pm | |
| Najbolje ako moze istogodisnjaci ili razlika od 3-5 godina | |
|
| |
Alisa Šefica
Broj komentara : 269 Registration date : 2007-10-30
| Naslov komentara: Re: godine Tue Jan 08, 2008 12:34 pm | |
| - AdelaS (citat):
- Alisa imas pravo ali meni godine i ne znace toliko
sto stariji to bolje kad ode na onaj svijet imas veliki life insurance
salim se ali godine nisu toliko bitne, bitno je kako se covjek osjeca Vjeruj mi, razlika u godinama ima znacenja, ako ne odmah ima nakon 4 il' 5 godina braka. Znam jaranicu zarucena je sa covjekom zivi sa njim, on je stariji od nje 11 godina nemas pojma sta joj radi, cisto ga moze ostaviti imala je sto i jednu priliku ali nije htjela. Dal' ga voli ili ne ne znam niti bi da zalazim u to, sad ce dijete sa njim i kuda ona? Kaze da zivi sa njim samo radi djeteta, a sta je bilo dok nije bilo djeteta? Zasto je onda zivjela sa njim? Sigurno je bio domar u krevetu, ja drugi razlog ne mogu naci. Ipak, svako svoje bira pa i ona, i pazi na godine jer onaj koji je stariji od tebe 10 godina nikad tebe ne moze razumjeti, mada ima onih koji i mogu razumjeti, samo ja znam za sebe, nema toga kod mene | |
|
| |
ENIGMA Dobro Došli!
Broj komentara : 225 Registration date : 2007-11-11
| Naslov komentara: Re: godine Fri Jan 11, 2008 1:31 pm | |
| Kad se dvije osobe nadu da se u svemu slazu i vole ,zasto bi tu godine bile vazne ? Godina je samo broj . Ljubav je nesto sto se tesko nade ,neki mozda nikad ,zasto toliko gledati na sve... Znam puno parova gdje je velika razlika u godinama ,a zivot imaju kao iz snova.Dok ima ovih koji su istih godina ili blizu pa se nikako ne slazu.Nema tu carobne formule ,vec kad nades nekog da te razumije ,postuje i voli ,nista drugo nije vazno. | |
|
| |
jaran Početnik
Broj komentara : 30 Registration date : 2007-10-31
| Naslov komentara: Re: godine Sat Jan 19, 2008 4:46 am | |
| Kada se ulazi u brak ipak treba da se bude slicnih godina, ali za sex i neku vrucu vezu ne treba gledati godine | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: godine Sun Jan 27, 2008 2:46 pm | |
| za mene takodje godine igraju ulogu ne bi da bude razlike u godinama velika razlika 2 do 5 ok ali vise no-no | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: godine Sun Jan 27, 2008 2:47 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: godine | |
| |
|