Bosanci i Bosanke!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bosanci i Bosanke!

Mi Se Volimo

HomeHome  PortailPortail  TražiTraži  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

Vasa prva ljubav

Go down 
+3
Hanuma
Alisa
ENIGMA
7 posters
AutorPoruka
ENIGMA
Dobro Došli!

Broj komentara : 225
Registration date : 2007-11-11

Vasa prva ljubav Empty
KomentarNaslov komentara: Vasa prva ljubav   Vasa prva ljubav EmptySat Jan 12, 2008 3:04 pm

Da li se sjecate vase prve ljubavi ?
Ko je bio vasa prva ljubav ,da li vam je srce slomio/la ?
Na vrh Go down
Alisa
Šefica
Alisa

Broj komentara : 269
Registration date : 2007-10-30

Vasa prva ljubav Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Vasa prva ljubav   Vasa prva ljubav EmptyTue Jan 15, 2008 11:09 am

Eh, kad se sjetim!! Davala sam mu sve nista nije htio, jednostavno je volio drugu a ja njega. Sa mnom je bio iz dosade, bar mi je tako rekao.

Zivot ide dalje, ali jedan dio mene njega NIKAD zaboraviti nece. Danas, pomislim mozda da sam razmisljala drugacije mozda i samo mozda bi bili zajedno i sretni, ipak, zivot nas vodi putevima raznim. Sad
Na vrh Go down
https://bosanskaraja.bosnianforum.com
ENIGMA
Dobro Došli!

Vasa prva ljubav Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Vasa prva ljubav   Vasa prva ljubav EmptyTue Jan 15, 2008 11:45 am

Sve ima svoje ,pa i to sto neke ljubavi ne uspiju.

Moja prva ljubav je bila u osnovnoj .Bas bilo slatko i sak kad se sjetim i smjesno.
Bjezali smo sa casova da bi setali kraj rijeke,isli na sladoled ili jednostavno sjedili u parku.Sve je bilo tako jednostavno i ljepo.Poslje nas rat rastavi i nemam pojima gdje je sad .Ali se uvijek rado sjetim tih dana .Ljepe uspomene. Very Happy
Na vrh Go down
Alisa
Šefica
Alisa

Vasa prva ljubav Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Vasa prva ljubav   Vasa prva ljubav EmptyTue Jan 15, 2008 11:58 am

Sad

to je stvarno tesko kad mozes biti sa njim a rat ti sve sjebe Rolling Eyes
Na vrh Go down
ENIGMA
Dobro Došli!

Vasa prva ljubav Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Vasa prva ljubav   Vasa prva ljubav EmptyTue Jan 15, 2008 12:02 pm

Alisa (citat):
Sad

to je stvarno tesko kad mozes biti sa njim a rat ti sve sjebe Rolling Eyes

Jeste ,ali najvaznije da smo zivi i zdravi .
Uvijek ima gore od goreg.
Na vrh Go down
Hanuma
Početnik
Hanuma

Broj komentara : 79

Vasa prva ljubav Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Vasa prva ljubav   Vasa prva ljubav EmptySun Jan 20, 2008 5:48 am

Sjecam se svega,a najvise rumenih obraza od stida pogleda koje
smo krili od drugih,pa cak i prvog poljupca.
Al eto putevi nam se razidzose al se sretnemo kad god odemo u Bih
Nije lako al se zivi svako svoj zivot,a pozdrav je uvjek lijep a posebno od nekog ko ti je nesto znacio u zivotu.....
Na vrh Go down
http://svezasviju.forumotion.com/
Elmina
Početnik
Elmina

Broj komentara : 16
Registration date : 2008-01-08

Vasa prva ljubav Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Vasa prva ljubav   Vasa prva ljubav EmptyFri Jan 25, 2008 3:08 pm

DA, SJECAM. IMALA SAM MOMKA, BIO MI JE NAJ BOLjI PRIJATELJ, UZ MENE JE BIO MA BILO KAKVU ODLUKU DA SAM DONIJELA, BIO JE ZAISTA SAN MOJIH SNOVA, PRUZIO MI JE DOSTA U TIH 2 GODINE STO SMO PROVELI ZAJEDNO, POSTOVAO ME JE, SHVATIO ME JE, RAZUMIO ME JE, ISKREN JE BIO, I ONO STO SAM OBOZAVALA KOD NjEGA JE STO ME JE VOLIO MOZDA VISE NEGO I SAMOG SEBE.

ALI BILA SAM DIJETE I BILA SAM MLADA PA JE TO SVE BILO KAO U BAJCI, MEDJUTIM, MOJI RODITELjI NISU DOZVOLILI DA SE JA I ON VISE VIDjAMO IZ DVA RAZLOGA ON JE BIO 20 A JA 14 PUNILA 15, A DRUGI RAZLOG JE BIO STO NIJE BIO MOJE VJERE.

ZBOG MOG POSTOVANjA I LjUBAVI PREMA MOJIM RODITELjIMA SAM DONIJELA ODLUKU TE PREKINULA SA NjIM. ZIVIMO NE DALEKO JEDNO OD DRUGOG JA I ON I SVAKI DAN MOG ZIVOTA ME U SRCE BODE KAD GA VIDIM EVO VEC DAVNO JE PROSAO NAS RASTANAK IPAK BOLI PA BILO TO STO JE ON PREKINUO SA MNOM ILI JA SA NjIM. ZNAM DA ME JE VOLIO I DA ME I SADA VOLI JER SVE IMA SAMO NEMA ONO STO MU JE NAJ BITNIJE KOD SEBE JA.

CUJEM DA JE ISAO ZA B&H I DA JE ISAO NA PLAZI SAM, NARAVNO DALI JE ISTINA ILI NE NE ZNAM ALI VISE NIJE NI BITNO STA ON RADI JER MEDjU NAMA JE KRAJ.

POSLjE TOLIKOG VREMENA SJETIM SE NASIH SRETNIH DANA I MISLIM DA SU MI JEDINE 2 GODINE BILE TAKO PUNE RADOSTI, SRECE, BEZ BRIGE I PROBLEMA, KAZU DA SE VISE OD JEDNOM VOLI, DA NARAVNO, VOLI ALI NE KAO ONAJ PRVI PUT JER PRVI PUT SVE ZIVO OSJETIS JOS AKO TU OSOBU STVARO VOLIS. POSLjE NjEGA SAM IMALA KRATKE VEZE ALI NIJE TO,TO.

MEDjUTIM ZIVOT IDE DALjE MORAMO SE POMIRITI SA TIM, ALI AKO NAM BUDE SUDjENO MOZDA PONOVO BUDEMO ZAJEDNO, AKO NE, BOZE MOJ, ZNAT CU DA JE NESRETAN KAO I JA STO SAM.

I SAD ZA KRAJ, STO MOGU PRIZNATI JE OVAJ POTPIS KOJI CU CITIRATI
Citat :
"PAMTI AL NE ZIVI OD SJECANJA"
NAJ ISKRENIJE DA KAZEM, SVE MI SE CINI DA SAM OD TOG SJECANjA ZIVJELA, NISAM MOGLA ICI DALjE, ALI OVAJ POTPIS PROCITAM SKORO SVAKI DAN KAD DODJEM NA OVAJ FORUM I MORAM PRIZNATI MNOGO UTICE NA MENE, JER KRAJ JE KRAJ.

NIJE MI SLOMIO SRCE NIKADA, NE MISLIM DA BI IKAD ON TO MOGAO UCINITI, JER ME JE VOLIO ALI JA SAM SLOMILA DVA SRCA KOJA VISE NIKAD NECE VOLITI ISTO KAO STO SU SVOJU PRVU LjUBAV, SLOMILA SAM SRCE I NjEMU & SEBI. OCITO DA GA NISAM VOLILA DOVOLjNO, JER DA JESAM SRCE MU SLAMALA NE BI Crying or Very sad
Na vrh Go down
AdelaS
Početnik
AdelaS

Broj komentara : 62
Registration date : 2008-01-04

Vasa prva ljubav Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Vasa prva ljubav   Vasa prva ljubav EmptyFri Jan 25, 2008 4:13 pm

elmina
stvarno mi je zao za tebe
ali sta ces zivjeti se mora
zivot nije kao u bajci
ebga nastavi zivot dalje
a ko sto kazes ako vam je sudjeno biti ce te zajedno ako nije nista onda
ja u jednu ruku ne bi slusala roditelje ako se volite
mislim tvoja me je prica stvarno takla i za plakanje je
ako se vas dvoje volite
onda ne bi trebo biti problem
plus, tvoji roditelji nece zivjeti vjecno
sta znas mozda ako izaberes nekog svoje vjere
biti ce gori nego taj i prema tebi i prema tvojim
i samim tim pokazat ces svoju jacinu koliko si bas jaka za svoje
ne dopusti to sebi
u jednu ruku bi rekla nastavi sa tim momkom a u jednu ne znam Rolling Eyes
Na vrh Go down
Alisa
Šefica
Alisa

Vasa prva ljubav Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Vasa prva ljubav   Vasa prva ljubav EmptyFri Jan 25, 2008 4:26 pm

uf elmina, nije ti lahko.
neka ti je sa srecom, pa sta god da odlucis

prokleti rat samo snove rusi...ccc...
Crying or Very sad Crying or Very sad
Na vrh Go down
jaran
Početnik
jaran

Broj komentara : 30
Registration date : 2007-10-31

Vasa prva ljubav Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Vasa prva ljubav   Vasa prva ljubav EmptySat Jan 26, 2008 6:31 am

Prva ljubav........................prava ljubav, pa desilo se u srednjoj skoli
Da je prije to bi bila djecija zar ne
'bem ti zbog nase zaljubljenosti ja isao na popravni iz matematike, bem je ja
Za vrijeme casa ja je drzao za ruku i tako nisam obracao paznju sta profesor govori (bila nova lekcija)
E on ti mene prozove , ja se trgnem i poce me ispitivati
Ma nemam ba pojma sta je on govorio
Ja se nesto zainatio i nisam htio da mu odgovaram, a on mene pred kraj godine oborio cheers
Sreca ja prosao, ali vise nikada to nisam radio
To je bilo iznenadjenje za moju okolinu jer sam bio primjeran, ali ljubav je zahebana stvar, ha
Na vrh Go down
http://www.brka56.com
Alisa
Šefica
Alisa

Vasa prva ljubav Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Vasa prva ljubav   Vasa prva ljubav EmptySat Jan 26, 2008 8:26 pm

hehe jaro...jaro...sala nije ta tvoja glava Suspect
Na vrh Go down
Crnokosa-Ljepotica
Početnik
Crnokosa-Ljepotica

Broj komentara : 93
Registration date : 2008-01-02

Vasa prva ljubav Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Vasa prva ljubav   Vasa prva ljubav EmptySun Jan 27, 2008 2:46 pm

sto brze zaboravis bolje je
ali sto elmina kaze to se ne zaboravlja Rolling Eyes
Na vrh Go down
Sponsored content

Vasa prva ljubav Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Vasa prva ljubav   Vasa prva ljubav Empty

Na vrh Go down

Vasa prva ljubav
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-