| cistoca | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Alisa Šefica
Broj komentara : 269 Registration date : 2007-10-30
| Naslov komentara: cistoca Tue Jan 15, 2008 12:24 pm | |
| znam da ima tema o higijeni...sad mene zanima sta mislite o onima kod kojih kuca nije cista?
Ja npr imam jednosoban stan i slabo sam kuci ali naravno subota mi je obavezno ciscenje!!
znaci, subotom nigdje ne idem nit bi da mi ko dolazi (ne sto necu vec ja bi da ocistim sve fino pa nek oni kasnije dolaze) haha... uglavnom...to je pranje tepiha, haljina, posteljine, potiranje, usisavanje, itd...
dal' vi odrzavate svoje mjesto? sa kim sve zivite i dali djelite posao? Ja sam prije imala nekog ko je zivio sa mnom i uvijek sam morala cist za dvoje sad naravno za jedno, ali volim biti cista i pedantna, u stan kad se udje nema pusenja, i izubanje odmah ispred vrata... i tako...
sta vi mislite? | |
|
| |
ENIGMA Dobro Došli!
Broj komentara : 225 Registration date : 2007-11-11
| Naslov komentara: Re: cistoca Tue Jan 15, 2008 12:30 pm | |
| Ma ja svaki dan pomalo cistim. Kao naprimjer kuhinja i kupatilo to svaki dan cistim. Ali isto tako vikendom sve generalno opet ocistim. U hodnik se svako mora izuti nema hodati u obuci po kuci . Nema pusiti za to neka idu vani ili me bas briga gdje ce. Ne volim kad odem kod nekog ,a stan im prljav. Drugo je da nesto nije na svom mjesti ili malo razbacano, Svakom se to desi jer imamo svi malo vremena,ali to nije prljavo. Ali ako bas vidim kod nekog prljavstinu ,ja tu nit mogu sta popiti nit pojesti. Gadi mi se to puno. Nekaze se dzaba cistoca je pola zdravlja. | |
|
| |
Alisa Šefica
| Naslov komentara: Re: cistoca Tue Jan 15, 2008 12:33 pm | |
| | |
|
| |
ENIGMA Dobro Došli!
| Naslov komentara: Re: cistoca Tue Jan 15, 2008 12:35 pm | |
| sta je "pisacu" | |
|
| |
Alisa Šefica
| Naslov komentara: Re: cistoca Tue Jan 15, 2008 12:36 pm | |
| hjahahahahha mokraca... ahaha | |
|
| |
ENIGMA Dobro Došli!
| Naslov komentara: Re: cistoca Tue Jan 15, 2008 12:38 pm | |
| | |
|
| |
Alisa Šefica
| Naslov komentara: Re: cistoca Tue Jan 15, 2008 12:41 pm | |
| nemaju zivotinje, al' imaju djecu pa se mozda djeca pisaju hahaha ne znam sta drugo da mislim osim toga ali stvarno udari i zidovi su tako crniiii , zena ne radi ja da sam na njeno mjesto i da imam onu kucu bila bi ko vila! nece da okreci ono fujj!! | |
|
| |
ENIGMA Dobro Došli!
| Naslov komentara: Re: cistoca Tue Jan 15, 2008 12:43 pm | |
| Uzas Ja ne volim ni one ljude sto non-stop ciste i sto su bolesni od tog. Ali ne volim ni kad je prljavo.Ali kod te zene to je ljenost haman. | |
|
| |
Alisa Šefica
| Naslov komentara: Re: cistoca Tue Jan 15, 2008 12:44 pm | |
| ne znam al stvarno je uzvas!! | |
|
| |
ENIGMA Dobro Došli!
| Naslov komentara: Re: cistoca Tue Jan 15, 2008 12:45 pm | |
| Ne bih ja mogla u prljavom da sjedim po cjeli dan nema sanse . | |
|
| |
Alisa Šefica
| Naslov komentara: Re: cistoca Tue Jan 15, 2008 12:48 pm | |
| i ja isto mislim, ali mozda ona to ne vidi il' ne cuje jer je stalno u kuci pa ne osjeti ono kao npr sto bi mi koji jednom il' ni jednom dodjemo haha | |
|
| |
Elmina Početnik
Broj komentara : 16 Registration date : 2008-01-08
| Naslov komentara: Re: cistoca Tue Jan 15, 2008 11:45 pm | |
| SOLIDNO SAM CISTA OSOBA NE PRETJERUJEM SA CISTOCOM ALI HOCU DA MI JE CISTO U KUCI KAD MI NEKO DODJE. JA I AKO ZIVIM SA SVOJIM RODITELjIMA TRENUTNO IPAK MISLIM DA SVAKO ZA SEBE TREBA ODRZAVATI MALO REDA.
KAO NA PRIMJER MENI JE 21 GODINA I NE BI DA MI MAJKA CISTI SOBU, TO JE NARAVNO DO MENE, ZAMISLI TE OSJECAJ KAD TI JARANICE DODJU U SOBU A SOBA KAO DA JE U NjU BOMBA PALA.
KAO STO JE VEC ALISA REKLA, SUBOTOM JE KOD NAS GENERALKA! CISTI SE SVAKE SUBOTE A NARAVNO KUHINjA & KUPATILO TO JE NORMALNO DA SE CISTI SVAKI DAN, TO JE MORANJE TU JE NAJ VECI DIO HIGIJENE.
JA KAD ODEM KOD SVOJE JARANICE UVIJEK JE SVE RAZBACANO, SMECE IZ SOBE NIJE IZBACENO SEDMICAMA MOZDA CAK I MJESECIMA. LICNO, TO NE VOLIM I GOVORECI JOJ PAR PUTA NE SLUSA TAKO DA JOJ VISE NE GOVORIM A NjOJ JE 23 GODINE TAKO DA MISLIM VRIJEME JE DA SAMA RAZMISLjA NA NEKE STVARI JER OCITO MOJE GOVORENjE JOJ NECE POMOCI.
NE VOLIM NE CISTOCU I KAD TO NEGDJE VIDIM ZAISTA MI SE ZGADI ILI KAO STO STE VEC REKLI U KUCI PRLjAVSTINA A STAVI MI DA JEDEM ILI DA NESTO PIJEM, PA DAJ!!
U OSTALOM, SVAKO IMA SVOJE A JA SVOJE, NEKA ODRZAVA KAKO KO MOZE, KOLIKO MOZE, I STA HOCE. JA ZNAM DA SE NIKAD ZASTIDITI NECU KAD MI NEKO DODJE DA SJEDI NITI CE PRICATI KAKO JE U MOJOJ KUCI.
TOLIKO, BUDITE MI POZDRAVLjENI! | |
|
| |
Crnokosa-Ljepotica Početnik
Broj komentara : 93 Registration date : 2008-01-02
| |
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: cistoca | |
| |
|
| |